Ahad, April 22

SEGMEN : MY FIRST ENTRY IS AWESOME !

#22

monday , 23 / 04 / 2012

asalammualaikum , 




ececeh , bulat mata korang usha pakwe kat banner tu . ahakss xD  setelah ditag oleh SHAKIRA , aku pun dengan rela hati ingin memeriahkan segmen ini . boleh klik kat banner kalau nak join :) . macam malu lah pulak nak tunjokkan entri pertama aku , masa tu ayat macam haremm je . ehemm , budak baru nak UP katanya . haha . sebelum tu , jom usha syarat dan peraturan : 


1 . buat satu entri baru yang bertajuk SEGMEN : MY FIRST ENTRY IS AWESOME !
2 . copy and paste banner yang cantik tu dalam dalam entry korang beserta link segmen ini ye :)
3 . copy and paste bulat - bulat the first entry korang ke dalam entri tersebut dan jangan lupa letakkan link the first entry korang tu . senang aku nak check it out sama ada berlaku penipuan ke tidak :p (senang kan ?)
4 . kalau nak follow boleh , tak nak follow pun boleh (tiada paksaan)
5 . kalau nak best , bolehlah ceritakan sedikit ke-awesom-an entry pertama korang tu . kalau rajin lah . hehe
6 . tag paling koman pun seorang blogger dan paling bayak pun ikut suka hati awak semua lah
7 . hantarlah link entry yang telah disiapkan ke dalam comment form and you 've done ! congratss :D
8 . segmen bermula pada 22 APRIL 2012 , maka habisnya 22 MEI 2012 (tak tentu tahap kecepatan tarikh tutup)


* * * 


:60:01 , 12 . 12 . 2011 



asalammualaikum w.b.k


wah wah , baru siap edit blog baru . eh eh , bape banyak blog kau hah ? *tanye diri sendiri .
alah , baru 6 bijik . agaga . begitu lah aku yang kerajinan membuat blog baru tanpa henti . hahah
:face54: *malu malu 

kenapa aku buat blog baru ? alahai , kan aku dah beritahu yang aku nikerajinan . tak kan tak faham lagi ? hihi *clap my hand laju laju . bangga sekejap :face15: heeeeeee
tapi tapi macam sayang pulak nak padam blog lama . sayang nak tinggal kan follower kesayangan aku tu *bajet banyak follower :face71: padahal sekerad je

okey okey , malas nak menaip banyak banyak , padahal bukan ade yang sudi baca pun , agaga *sedih :face50: huaaaaarghhhhh ~ eh eh , sentap pulak saya ni . ngeh ngeh
taraaa ! harapan untuk blog ni ialah :

harap blog ni tak kena banyak virus macam yang dulu dulu tu . amin ~
dapad follower yang beribu berjuta . kahkah
result SPM yang bagus ! amin amin amin~
dapad kawan baru , wahhh
er , tu je lah kot . kang makin mengarod aku kerjakan . agaga . babaai ! !


* * * *  

kat atas ni pulak , entri pertama aku bila siap buat blog *MALU >.<  boleh usha kat SINI . wajib untuk korang hayati setiap ayat yang menggambarkan ke-eksited-kan aku . HAHA  . tengok , betapa meriahnya entri aku dengan simbol segala macam . aku memang kretip -.-  

aku nak TAG kat sesiapa yang baca entri ni :)  


p/s : kalau aku menang , mase tu aku dah ade kat PLKN . nanti bila aku balik , aku tuntut balik taw ? jaga hadiah aku baik baik ye tuan punya segmen *wasiat kalau aku menang segmen ni . hihi xD perasan  




jom lah join ? komen sikit ~ 

3 ulasan:

Aliff Haikal berkata...

KRETIP ! HAHAHAA banyak gilaa sampai nak buat 6 blog . kagum #

Aliff Haikal berkata...

meh sini tonyohh sikit kat link ni nak kasi berbunga sikit jiwa dan raga . hehe
http://ekaldude.blogspot.com/2012/05/hadiah-segmen.html

amercorner berkata...

singgah dari segment yang sama. saya follow kalau belum follow hihihi :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/04/segmen-my-first-entry-is-awesome.html