Khamis, April 19

NATANG HAPE NI ?

#21

thursday , 19 / 04 / 2012

asalammualaikum , 

hai semua , bertemu lagi kita . setelah sekian lama tak hupdate blog ni . pagi ni terasa rajin dan bersemangat nak menaip . bagi perhatian sikit ayat yang aku bold kan tu . heeeee 

untuk pengetahuan kalian , sepanjang kemalasan aku nak hupdate blog . kerajinan aku nak blogwalking kat blog kawan kawan yang tak dikenali semakin buas . buas ? -.- berbalik kepada tajok entri , apa yang aku dapat rumuskan , terdapat beberapa gadjet dan sedikit benda yang tak perlu dan patut ada di blog kita . 

elehh , lu sape nak komen komen blog gua ? hengat blog lu bagos sangat ke . 
follower pun tak sampai 200 , ade hati nak kritik . oopssss~ 

ini sahaja yang boleh aku jawab 


 
haters make me pemess okey ? bhaha 

mari kita rungkaikan setiap misteri , jangan biarkan misteri menggangu emosi diri . gitu ea ? 

1 . KATA ALU-ALUAN



aku paham yang korang ni tersangat lah MESRA ALAM dan PERAMAH . tapi tapi pernah tak korang terpikir yang ke-peramah-an korang tu buat kami rimas ?  kalau sekali keluar natang tu , aku tak kisah sangat . ni tidak , setiap kali bukak page baru . automatik natang kecil tu timbol dan setiap kali itulah kita kene tekan OK . penat tahu tak ?





2 . GADGET YANG MELAMPAU

          

aku memang paham yang korang ni sangat PRIHATIN dalam menjaga kebajikan pengunjung blog . tapi tapi korang kena ingat setiap PC atau LAPTOP kami ada menyediakan jam dan juga kelendar . jadi segera lah membuang gadjet itu :) gadjet terlampau itu membuatkan blog korang mengalami obesiti yang terok aka lambat nak loading .





3 .  SILENT USER


  
bukannya aku nak kata yang kita tak boleh nak guna silent user . aku pun ade guna jugak gadjet ni . apa yang hendak ditegur , perkataan yang biadap macam gambar kat atas tu . kan kita boleh ubah ayat SILENT USER kepada ayat yang kita nak . tapi kena lah berpikir jauh sikit wehh , selamba badak kau je buboh ayat macam tu . tersentap aku !   

cuba lah kau buboh ayat macam ni =  " 10 BUDAK COMEL  " memang aku teros follow blog korang , bhaha , padahal ~
 
kau kate aku BANGANG ? 



4 . APE NI ? 
  

APE BENDA NI ? sesiapa boleh tolong terangkan tak ? HAHA , kalau tak salah bukan takat penguin , ikan dan hamster pun ada . aku paham korang ni PENYAYANG orangnya , kau ingat aku rajin ke nak bagi binatang alam maya tu makan ? hihi *ayat mintak penampar* . tolonglah BUANG benda ni , blog korang akan mengalami OBESITI yang MELAMPAU tahap nak MATI okey ? kalau aku masok blog lembap loading lebih dari 2 minit , memang teros aku tekan X . kesabaran aku memang tipis . err 

persoalannya , blog aku ringan ke ? HAHA , KORANG JAWAB LAH SENDIRI  

BLOG aku pun bukannya perfect sangat , tapi kita saling ingat mengingati kan ? bukan nak kritik , cuma
nak meluahkan pendapat sebagai seorang rakan blogger :) harap jangan ada yang SAMAN aku ea ? 

 
pehlissssssssss~   

p/s - memang betul hak masing-masing nak cantikkan blog . tapi kita kena ingat bukan semua orang sama selera dengan kita ? paham ? 










komen sikit~ 

11 ulasan:

shakira berkata...

hehehee.seramlah tengok gambar ats sekli tuu .hahhaha

fatso chan berkata...

seram ? kan menggoda , bhaha . tu muka bajet bagos :pp

Cik Pensil berkata...

betui-betui :)

belog fatsofake ni simple je, hehe

wani ★ mis0pink berkata...

cun sgt gambar 'awek' kat atas tu. konpem t'goda :D

setuju semuanya!!! :B lagi-2 yg no 1 tu. lagi menyakitkan hati bila benda alah tu keluar siap tanya nama lah tu la ini la. arhhhh, buat kepale tension je

wani ★ mis0pink berkata...

lupe lak nak ckp, blog kau ringan. hoho :3

fatso chan berkata...

@Cik Pensilterima kasih komen :)

fatso chan berkata...

@wani ★ mis0pinkkan ? memang buat tension , teros takde mood nak selongkar blog tu . hihi

nurul-rasya berkata...

setuju. banyak entri dah blogger lain buat tapi dorang tak faham2 jugak yang benda alah semua ni buat semak dan memberatkan blog

fatso chan berkata...

@nurul-rasyakan ? mungkin diorang eksited ot . heee :)

♥ Safiena ♥ berkata...

very well said.. tak payah la nak letak gadjet banyak2 kan? memang lambat nak loading.. btw, suka blog ini sebab cepat loading dan senang mata memandang hihi.. happy blogging :)btw, dah follow your blog sweetie..

fatso chan berkata...

@♥ Safiena ♥yup , betul tu . terimakasih sebab puji bloh usang ni *kesat hingos xD akan difollow balik asap