Khamis, April 26

contest my blog are SPECIAL by : haziqahtaib :)

#23

friday , 27 / 04 / 2012

asalammualaikum , 


setelah ditag oleh http://kasihdani.blogspot.com , dengan berbesar hati dan dengan perasaan eksitednya ingin turut memeriahkan contest ini . sebelum itu , jom tengok bawah ni 



SYARAT SYARAT PENYERTAAN
  • korang buat entry bertajuk contest my blog are SPEACIAL by:haziqahtaib :)
  • pastikan banner ziqa ade kat korang punye entry
  • cite kan sikit kenape blog korang ni special..#pemuji paling best akan menang 
  • tag 3 orang kawan dan pastikan mereka tau
  • ziqa akan tengok dari segi kemasnye dan cantik blog korang..#tak lah cantik sangat..paling paling pun sedap mata memandang
  • letak link contest kat blog korang
  • follow blog ziqa..#paling wajib
  • tekan like kat atas blog ziqa tu (:
  • dah siap entry tu..paste kan link contest blog korang katcomment box ziqa..#tidak dilayan kalau letak kat cbox !
  • link korang mesti penuh..kalau http://haziqahpunye.blogspot.com/ cham ni je,ziqa tidak amik sebagai pesarta
 tarikh tamat tempoh : 26 mei 2012

kenape lame sangat ? sebab nak bagi peluang semue masuk lah :)
lagipun 26 mei tu hari jadi ziqa :)

umum pemenang : 28 mei 2012   

* * * * * * * 

ehemm , bab nak memuji blog sendiri ni agak payah sikit . takot riak katanya , hihi xD okey okey . bagi aku lah , blog aku ni special sebab entri aku yang berfaedah untuk rakan blogger . disamping itu , blog ni turut mempamerkan hasil doodle yang dibuat sendiri oleh tuan punya blog  . doodle nya pun comel comel belaka , ehemmmm -__________- selain itu , blog ni jugak turut memberikan freebies dan tutorial untuk blogger yang baru . tidak lupa juga , blog ini ada memberikan khidmat request doodle untuk para blogger yang mengidam nak mendapat doodle sendiri . heeeee -_________- 

blog aku ni agak simple dan cepat loading . keadaan ini tidak menimbulkan perasaan ketidak-puas-hati-an para blogger yang gemar blogwalking . tidak perlu menunggu lama seperti anda menunggu blog lain . HAHA -____- 
susunan gadget juga teratur dan tak menyemakkan mata . warna - warna yang terdapat di blog ini merupakan warna yang ceria dan sedap mata memandang . tidak ada gadget yang mengarot dan pelik . anda juga tidak perlu bersusah payah memberi makan kepada hamster atau ikan alam maya kerana blog ini tidak menyediakan gadjet berpenyakit seperti itu .  hebat kan ? agaga -_____- tak tahu nak puji apa lagi , terasa macam syok sendiri pulak . hihi ;3 sekian , terima kasih  ~ 


kawan yang bertuah untuk ditag ialah :  http://foreverimperfect-day.blogspot.com/ | http://cikpensil.blogspot.com/ | http://diaryzakiah.blogspot.com/  



kalau blog ni menang , masa tu aku kat PLKN . tuan punya contest harap dapat simpankan hadiah sampai aku balik . kompem dituntut nanti . HAHA -_______- 

2 ulasan:

Nur Insyirah berkata...

assalamualaikum, join segmen ni yee :)
http://ierapunyecerita.blogspot.com/2012/04/contest-my-blog-are-speacial.html

Cik Pensil berkata...

haha.
thanks tag kite ye. insyaAllah akan join :)