Isnin, April 2

PERCUBAAN PERTAMA BERVECTOR !

#19 

tuesday , 02 / 04 / 2012    

asalammualaikum , 

hai ! bertemu lagi kita . agak kelamaan tak hupdate . agak mem-bz-kan diri . yeah yeah , dah dapat keputusan SPM 2011 . bak kata si Myra Azraff . tak perlu di-ingat lagi :') 

berbalik kepada tajok entri tu , malam ni aku mula bervector . hasil usaha menyeskodeng blog si Myra Azraff . aku cemburu lah pulak tengok dia buat vector . macam tak puas hati dohh , HAHA xD 
jadi , aku memberani kan diri buat vector buat pertama kalinya .    


credit : kawan aku

taraa ! ini lah hasil nya , dari pukol 9 .00 malam sampai pukol 11.00 malam . vector pertama siap . ye ye , vector ni tak kan lah dapat nak lawan vector myra azraff tu . dia lagi lagi hebat :') *kesat hingos   
part bibir tu payah betol , tak pandai buat gigi -,- 
tapi aku puas hati tengok vector pertama ni *sedap kan hati 


sekian ., 


derma 20 sen boleh tak ? klik kat bawah ni , terima kasih  :))



ape pendapat korang tentang vector tu ? ^^ 

7 ulasan:

Ali Jasni berkata...

pakai software ape ni? klw ali la nk wat vector, ali pakai adobe illustrator

HeyFatso berkata...

pakai sai je , haha . act takde lagi software AI tu :D

wani ★ mis0pink berkata...

wahhh, oke la tu. dah maju dah, buat vector heheh :)

Myra Azraff berkata...

haha..nice try la tu untuk kali pertama:D..lama2 kalau praktis...okey nanti..vektor aku tu pon masih ade cacat cela lagi..XD

Iena Eliena berkata...

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

fatso chan berkata...

@wani ★ mis0pinkbaru nak cuba - cuba lah . hihi

fatso chan berkata...

@Myra Azraffthanks beb , nanti kalau vector aku hebakk . aku nak bajet dengan kau . hihi :p