Rabu, Mac 21

kaum LELAKI sila beri PERHATIAN !

#18

wednesday , 21 / 03 / 2012  

asalammualaikum , 



paham tak apa yang cuba disampaikan ? maksud tersirat qoute di atas ? kalau tahu , sila bagi pendapat ye . heeee ~ 

hari ni manusia yang lahir pada tahun 1994 mendapat result SPM , tahniah kepada mereka yang cemerlang . yang kurang tu , jangan sedih . ni semua bukan penamat :) 
aku pun belom tahu lagi result SPM dapat berapa , takot nak amek sebenarnye . *pandai takot  

eh eh , dengar cerita kawan kita si WANI dan ADYAA dapat 5 A ? wah wah , agak cemburu -,- ape pun , tahniah buat korang taw :) P/S *doodle mereka semua HOT ! pegi usha kalau tak percaya . okey , cemburu lagi . HAHA   


sekian , 

credit : facebook

klik sini boleh ? dah klik bagitahu ea , nanti mahu hit balik . terima kasih :)  


jangan tipu , Allah tahu taw ^^



5 ulasan:

wani ★ mis0pink berkata...

5a 4c, kecewa juga ni ._.
*skrg baru nak kecewa bagai -,-
tp b'syukur jela, sudah buat yg t'baik :)

HeyFatso berkata...

@wani ★ mis0pinkyeah , hidup kena bersyukur :')

yanyan shzk :) berkata...

wani ada A+, sy tak ada~~wuwu sedih. syukur sgt, sebab parents happy jugak ngan result nih. hihi.

HeyFatso berkata...

@yanyan shzk :)okey lah tu , saya pun takde A+ jugak . A- je :) bersyukur je lah

Myra Azraff berkata...

kalau ikot batch ni la kan....kat sekolah aku..budak laki yg paling up2 pandai dorang..pompuan kureng sket..:D