Sabtu, April 28

kopi SIMBOL cinta ? ♥

#25

sunday , 29 / 04 / 2012

asalammualaikum ,  



 


semasa tengah mengemas bilik tidur yang seakan kandang lembu tu , terjumpa diari lama . tahun 2009 punya , al-maklum lah umur tengah naik . perasaan mengada wajib ada , ehemmm -.- teringin pulak nak mengimbau kembali masa-masa muda aku dulu *sekarang masih muda jugak* . haha , macam - macam benda aku tulis kat diari tu . terasa macam tak percaya pun ada -.- 

eh ? aku ada tulis benda ni ? betul ke aku yang tulis ? tidakkkkk ~  

yaaa , hakikatnya itu memang aku . okey , lupakan mukadimah mengarot tadi tu . masa tengah  mengimbau masa muda , terjumpa satu ayat ni . aku pun terlupa kat mana lah aku copy and paste ayat tu -.- dah bertahun lamanya , nak bagitao sebenarnya hobi aku dulu memang suka copy ayat yang sweet dan tulis kat diari . macam orang tak ada kerja je . ehem 


setelah aku belek dan hayati setiap ayat  , baru aku paham maksud ayat tu . kopi pun boleh menjadi simbol cinta  . agak romantik kan ?  *agaknya masa dulu-dulu apa yang aku paham pasal ayat ni kan , mesti tah pape* hihi ~ 

mungkin ini adalah entri terakhir dari aku sebelum aku menunaikan tanggungjawab terhadap negara . pegi PLKN je pun . muehehe , tolonglah rindu aku ! okey ? kalau rindu , tolonglah penuhkan cbox aku dengan ayat kerinduan korang tu . nak lagi gempak , banyakkan follower aku . HAHA >,< *ayat mintak sepak*  

eh , dengar cerita . kak DENA BAHRIN sudah menjadi seorang isteri ? tahniah ye . moga bahagia hingga akhir hayat :) amin ~ *semua yang baca harap aminkan sekali*


apa pendapat korang dengan ayat kat gambar diatas tu ? komen sikit



9 ulasan:

MISS IMAKASIHDANI berkata...

wah comel nye ;) kopi, susah nak minum waktu panas. bila sejuk tak sedap pulak jadi nye.. hurm.. cinta? mungkin macam tu jgk ;)

Sally Yatiey berkata...

Comel gambar tu ^_^ Ayat2nya pun betul sangat. hehe.

fatso chan berkata...

@MISS IMAKASIHDANIterima kasih :) kopi kalau tega panas lah kita eksited nak minum ? heeee

fatso chan berkata...

@Sally Yatieyterima kasih :)

wani ★ mis0pink berkata...

x suka minum kopi >_<

fatso chan berkata...

@wani ★ mis0pinkkenapa ? kopi kan mantap . hihi >,<

SunnyFunny berkata...

wahh . so sweet . nice kata kata tuhh . :)

AkmaFaizal berkata...

selamat berPLKN..jemput join ga akak yer

http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

Cik Cempaka berkata...

hanya cinta pd Allah yg akan kekal selamanya