Khamis, Februari 23

rindu lah !

#11   

thursday , 23 / 12 / 2012       

asalammualaikum , 




    


hai semua , dah lama jugak tak update blog . rindu kite tak ? muehehe *bajet ade yang rindu kau -,- 
agak sibuk sedikit , bekerja mencari duit . duit kahwin buat masa hadapan , ehemmmm . okey okey , abaikan ayat sebelumnya itu . eheeeee ~ 

nampak tak doodle kat atas tu *soalan bodoh , haaaaaa . kalau korang rindukan aku . pejamkan lah mata korang dan rasakan a a a a a aku ~ hihi :D  *membayangkan pakwe masa hadapan aku macam gitu :p kehkeh 

sebelum terlupa , credit dekat lagu aishiteru <3  nak buat shadow dekat doodle , tapi tak pandai lah T.T sesiapa yang pandai tu , ajar kan lah ea ?  


sekian , 

2 ulasan:

wani ★ wina berkata...

tambah layer baru d bhgian atas. pilih warna yg sama dgn bhgian yg nak d shadowkan. tp gelapkan ckit. lepas tu buat lah shadow. guna tool marker :)

itu cara sy buat shadow. guna SAI. heheh :D

HeyFatso berkata...

@wani ★ winaokey wani , terima kasih sebab kongsi skill :D hihi