Ahad, Februari 12

FREEBIES : header part I

#7

sunday , 12 / 2 / 2012

asalammualaikum , 

hai pembaca tegar sekalian *bajet ade orang bace blog aku xD hari ni tarikh lawa lah , jadi terasa nak kongsi kongsi header untuk pembaca dan pengunjung blog usang ni . ehemmmm . kalau korang berkenan boleh amik ye . name pun freebies kan ? heeeee 

ni SIMPLE HEADER yaww , jadi semua simple simple punya :)  mintak maaf kalau header ni ada nampak serupa dengan header blogger lain . aku buat pun memang ikot idea sendiri yee .

cara nak amik header : RIGHT CLICK - SAVE IMAGE AS 

width : 800 
height : 300

 
                                       
 

sesiapa yang nak amek freebies ni ,  jangan lupa pulak komen entri ni sekali . kalau tidak anda akan didakwa sebagai COPYCAT harta benda aku . hahha :D 

selamat merembat :p ngeh ngeh  

BABAI :) tolong klik SINI dan SINI
terima kasih ^__^





9 ulasan:

Aqilah Khairri berkata...

Laawaa yang black pink tu.
Hehe ;)
Buatkan utk aqilah. Blog aqilah takde header pon.
Haha takpandai gila bab ni.

Kalau sudi, Alhamdulillah. Rezeki ;)
Cbox aqilah tau, kalau sudi. Hehe

Btw aqilah new blogger jugak.
Baru 2 minggu 6 hari ;)

SELAMAT BERKENALAN ;)
http://aqilahberbicara.blogspot.com

fiqah hamed berkata...

Nak ambil yer...FIqah minta izin...comel sangat2 header tuh.. =)

HeyFatso berkata...

@fiqah hamedokeyy :D

HeyFatso berkata...

@Aqilah Khairriselamat berkenalan jugak :D amek freebies tu je boleh tak ? :0

farina :) berkata...

nak amek header ni tau ! thanks :)

tya™ berkata...

fatso...boleyh ta tlng designkan header utk tya?

Miss Shuhada berkata...

Saye ambik Header tu ae , cantekkk :D

mazni berkata...

wahh..comel2 , nk amek semua ok, hehe..thank you ! =DD

Nurmisha Maisarah berkata...

saya nak 5