Isnin, Februari 13

BENGANG !

#8

tuesday , 14 / 01 / 2012


asalammualaikum , 








bengang betol lah ! eh eh , kenapa ? kenapa ? 

meh sini aku cerita , satu hari tu aku BW lah kat blog blog para blogger . tetibe terperasan pulak satu ayat ni kat cbox budak ni *lupa sape orangnya -,- . kat situ ada tulis macam ni punya ayat 

SILA LETAKKAN LINK BLOG , BUKAN LINK CHURP CHURP ! 

HEH ? aku pun cebik bibir , ntah ape ape lah budak ni . buat ayat macam tu bagai . heeee ~ nak dipendekkan cerita , semalam aku BW lagi . berjalan - jalan sambil skodeng blog orang . aku ada lah terlepak sekejap dekat blog ni . memang melekat a aku , tengok doodle dia yang super duper lawa *sakit hati . lepas tu , beralih sekejap dekat cbox dia . banyak gila yang puji doodle dia . 

tanpa disengaja kan , aku tertekan pulak satu link budak ni . ingatkan teros pegi kat blog budak tu . rupa- rupanya teros terpaksa pegi kat link churp churp dia -,- menyumpah sekejap aku . bukan apa , tak puas hati lah , tak nak halal kan 20 sen yang aku bagi . HAHA ! 

aku rasa mesti ramai yang angin kalau kena macam tu jugak , kan ? sejak malam tu , aku fobia sikit . hihi , bila nak pergi link orang kat cbox . tak teros tekan macam dulu - dulu . takot pisang berbuah 2 kali . cehhh ~ xD 
nasihat aku kat BLOGGER yang suka buat macam budak tu buat , tolonglah jujur wehh . 

 kita kan kene ikhlas :) nanti kita punya churp - churp tu naik lah duit nya . kena sabar wehh ! 
korang pena terkena jugak ? jom kumen dan kongsi cerita  korang pulak ^ ^  



sekian , 


12 ulasan:

wani ★ wina berkata...

selalu sgt camtu. main letak-2 link churp-2 lah, heartbeat, nuffnang. panas je hati bila tekan -.-

HeyFatso berkata...

@wani ★ winakan ? sakit hati betol ouh

ciK_Nana berkata...

dats y akak xkn tkan sebarang hahahhaa.. adeq xdpt emel akak ke?

HeyFatso berkata...

@ciK_Nanahee , email ape kakaa ? jap nak usha

Hafiza Izati berkata...

tak sabar nak kaya lah tu HAHA -.-

HeyFatso berkata...

@Hafiza Izatiagak lah , HAHA xD

cik najiha berkata...

haha memang bengang pun. free2 ja sumbang 20sen dkt dyorang ^^ tapi bnda dah jd, nak taknak kena iklas je lhaa ;)

suzie rahman berkata...

comel blog ni,,,huhu

★ aIsyaH ★ berkata...

memang geram kalau 0rg tgglkn link churp2 tu..
kalau sy ter0s p delete..
mls nk simpan lama dlm chatb0x tu..:)

HeyFatso berkata...

@cik najihaheeee , ikhlas ? tak mao lah . hihi :p

HeyFatso berkata...

@suzie rahmanterima kasih :D

HeyFatso berkata...

@★ aIsyaH ★kan ? sabo je lah ;D