Rabu, Februari 15

1st Giveaway by Ratu and Queen

#9

wednesday , 15 / 02 / 2012


asalammualaikum , 


setelah ditag oleh kaka aku , so dengan senang hati ingin melibatkan diri dalam GA ni . meramaikan peserta katanya  so , kepada yang berkenan tu . jom lah kita melibatkan diri jugak . sama - sama menyokong GA blogger tempatan . cehh ~ xD  

banyak jugak sposor GA ni , agak penat meng'LIKE' dan mem'FOLLOW' sponsor dengan berbekalkan line boredband yang lembap lagi semput . haih ~ tapi berbekalkan semangat juang yang tinggi lagi membara , ku gagahi jua . ecececehh ~ ayat macam nak mintak penumbuk siam :p 

syarat - syarat GA ini ialah :-  

1. follow blog Ratu dan Queen2. Letakkan banner Giveaway dan link kan ke entry ini .3. Buat sebuah entry yang bertajuk 1st Giveaway by Ratu & Queen "4. Tag 3 blogger lain dan sila pastikan mereka tahu .5. selesai buat entry , tinggalkan link entry korang tu dalam ruangan komen .  

tarikh tutup : 01 / 03 / 2012   


selamat menyertai GA ini :)  

yang ditag :  ANDA | ANDA | ANDA  

*nanti nanti tag lah aku lagi lagi lagi eaaa , hihi >,<

2 ulasan:

Ratu Lissa berkata...

thanks for joining (: good luck

wani ★ wina berkata...

semoga menang! aminn~ :3