Khamis, Februari 2

luahkan saja

#5

thursday , 02 / 02 / 2012


asalammualaikum , 

 
jangan asyik think think aje , luahkan okey ? >,<


hai lelaki dan perempuan yang kesunyian , haha xD 
sudah masok bulan 2 . cepat betol masa berlalu . banyak bende yang kita tak sempat nak lakukan , masa berjalan tak tunggu kita . main bergerak je , tak reti penat agak nya ? hehhehh 

dah habis mukadimah aku , so sekarang berbalik kepada tajok entri LUAHKAN SAJA  tu . ape yang nak diluah ? apa yang haros diluahkan ? kalau nak tahu , tekan SINI  , SINI okey okey , korang ni nafsu tahap kuda betol , tunggu a aku explain dulu 
^_________^  CINTA ? ape tu cinta ? bagi aku cinta tu bodoh , kahkah *ayat orang takde pakwe* . 

bagi korang yang pencinta perempuan/lelaki . cinta ni macam dua orang bersama , i love you , you love me . i heart you , i miss you -,- menyampah aku taip natang tu . kalau kau dah jatoh cinta kat sesorang tu , kau nak buat ape ? mesti lah nak luahkan perasaan kau yang suci dan setia tu kan ? euw euwww ~ 
tapi masalah nya kau dah cukop berani ? 
haha , aku selalu dengar membe aku mengeluh . suke dengan sesorang tu , tapi takot nak luahkan ? 
kenapa takot ? sebab takot kene tolak ! 

weh wehh , normal lah  kalau kene reject dengan pujaan hati korang tu . tak semesti nya ape yang kau nak , kau mesti dapat ? tenang a kawan , semua orang pena kene reject . tapi aku terkecuali , hihi . 
tapi sekurang kurangnye kau jujur dengan perasaan cinta tu . kene reject ke tidak , tu belakang kire . kate kan la kau dok takot nak teros terang , takot kene reject , nanti malu . bla bla bla . nampak sangat kau pengecot , kehkeh *ayat tak boleh bla* . sampai kau masok tiang dua pun , kau melopong mencakong sesorang . lepas tu nyanyi lagi lonely , im so lonely . . . . . . haha 

kesimpulannya , luah kan ape yang kau rasa . kau tak kan rugi apa apa . kalau nasib kau baik , kau dapat bersama pujaan hati pengarang jantong kesayangan kau tu . kalau nasib tak baik , kau cari aje yang lain . ape susah ? peluang ade dimana mana . kau cume kena rajin carik je . hehehhh 
tu je kot , fight for your love ! yeahhh :D    


sesiapa yang nak amek doodle tu , amek je la . tapi jangan lupa kumen okey ? nak tahu jugak sape yang sudi amek doodle hampeh tu . hihi xD entri cinta tu . heeeee

6 ulasan:

sara E a.k.a ct berkata...

comel nye doodle tuu..buat guna ape??nak try wat gak..huhu..mcm best je..salu guna paint je=="

eh2..btol2..kalo kita luah xrugi ape2..xberat kepala:D

HeyFatso berkata...

@sara E a.k.a ctguna ps saja :) yupyup , lua kan saja ape yang dalam kepala otak . nanti tak berat kepala nak tanggong . hihi

[ wanni ] berkata...

single pon oke~ tapi nanti fatso carilah cepat2.. entah2 dah ada calon nak diluahkan?? hihi~

tya™ berkata...

sama la...single..haha..
single is da bez!

HeyFatso berkata...

@[ wanni ]no komen :p HAHA

HeyFatso berkata...

@tya™KAN ? HAHA , cik tya carik lah pakwe . nanti ade orang temankan . hihi xD