Rabu, Januari 25

1st CONTEST | Blog Paling Comel

#3

thursday , 26 / 01 / 2012


asalammualaikum , 


    


pagi pagi buta aku sibok skodeng blog blog orang , aw aww ~ terjumpa pulak satu contest ni hah . BLOG PALING COMEL ! . terasa nak memeriah kan a contest ni . heeeee xD harap harap blog yang tak seberapa comel ni boleh sangkot . persoalannya , comel ke ? comel kot . hihi >,<  

sebelum terlupa , contest ni dibuat oleh AQIES dan ZHYAA 

TARIKH TUTUP IALAH 30 JANUARI 2012 , jum join ramai ramai :D  

kawan yang di tag ialah : 

cik wanni saya yang comel 
cik athirah yang lawa  

baru kali kedua masok contest :D tapi tak menang menang , haha



2 ulasan:

[ wanni ] berkata...

fatso comel, thanks sebab tag~ akak akan cuba ye.. akak dah join banyakkk contest, tapi pernah menang satu jep, hoho~

HeyFatso berkata...

@[ wanni ]whoaaa , ade jugak yang comel . heeee