Jumaat, Disember 30

END YEAR MEGA GIVEAWAY 2011

#12

friday , 30 . 12 . 2011 


asalammualaikum   



helo helo ? ehem ehem , setelah di tag oleh kawan aku iaitu cik syira . terasa ingin lagi melibatkan 
diri untuk memeriah kan END YEAR MEGA GIVEAWAY 2011 by cik CA ni . 
er , bile aku skodeng mega besar besaran ni . ehoaaaaaaaaaa ! banyak nye sponsor  , 
kalau banyak sponsor , banyak lah hadiah . haha . 
mari tempek iklan ni : 


   

kan ? comel pulak iklan ni . *bukan mengapu , haha 


syarat syarat penyertaan :  

  1. Follow blog CA dulu
  2. Buat entry END YEAR MEGA GIVEAWAY 2011 by Cahaya Azyla
  3. Copy banner diatas dan linkkan ke entry ini
  4. Tag 3 orang blogger.Make sure diorang tahu about this Giveaway
  5. Like fan page CA
  6. Wajib tinggalkan link entry korang di ruang komen 
  7. Copy senarai sponsor dalam entry uolls and LIKE for pages or FOLLOW for blog  

senarai sponsor




sponsor ada 30 kesemua nya ! wah wah 
*kalau tak percaya , kire a . agaga  


teruja tak weh ?  aku pun ! hihi . kalau ada rezeki , dapat lah hadiah kan syira ? weeee ~ 
jom join giveaway ni ! dah nak tamat dah ! ayo cepatttttttttttttttt ! 



kawan yang di taq ialah :   

2 ulasan:

[ wanni ] berkata...

awak, thanks sebab tag :D

but saya dah join contest tu, thanks again sebab ingat wani, hehe...

HeyFatso berkata...

@[ wanni ] really ? hahaa , haros lah ingat wanni . sebab dia comel . heeeeeeeeee :]