Rabu, Disember 28

haros kuat !

#10 , 28 . 12 . 2011 


asalammualaikum      

senyum itu boleh menutup sedikit kelukaan dalam hati , 
senyuman boleh mmelegakan sesetengah hati , 
so , senyum selalu ! haha 

whoaaaa , sejak 2 3 hari ni . banyak sangat masalah yang menimpa keluarga aku . ish ish , sumpah 
stress sangat sangat sangat sangat sangat sangat lah ! *over xD . haha 

pape pun , tu semua adalah ujian daripada tuhan . so haros kuat dan tabah kan ? yeah yeah , haros lah ! 
eh eh eh , perasan tak yang blog aku dah berubah wajah ? hihi 
nampak kemas ke tak ? 
alaaa , kalau rajin , berilah pendapat korang yaaaa , 
nanti aku upah gula gula . agagaga :] 


*doodle pertama guna paint tool sai . err , aku tak sure betul ke tak aku spell . hua hua

2 ulasan:

[ wanni ] berkata...

kamu harus kuat, jangan putus asa. ALLAH uji kita sebab DIA sayangkan kita semua. Happy happy je tau! :)

HeyFatso berkata...

@[ wanni ] yeah :]